• Min kat er væk - hvad gør jeg?

  Når din kat ikke er kommet hjem - så er der heldigvis rigtig mange ting du selv kan gøre for at din lille øjesten kan finde hjem igen.

  Først, så download denne pdf-fil "Efterlysning af kat", find et vellignende billede at sætte på, skriv informationer på og tag en masse kopier. Dem sætter du op i nabolaget, i butikkerne, hos alle dyrlæger i området, lægger i postkasser og alle andre steder hvor det giver mening der hvor du bor.

  Dernæst kontakter du alle ungerne i nabolaget - der er ikke nogen der spreder info hurtigere end børn, og hvis du lover en dusør - så vil ungerne med garanti sætte rigtig meget ind på at finde din kat!

  Når du har snakket med alle børnene, så stem dørklokker og bed alle i kvarteret om at se i udhuse og garager. Katte har en tendens til at blive lukket inde.

  Så ringer du til falck og alle dyrlægerne i området og hører om din kat er blevet fundet.

  Dernæst efterlyser du ham med billede på www.dyrenesbeskyttelse.dk, Katteregisteret, facebook og alle andre steder i dit omkringboende netværk

  Mht at hjælpe ham med at finde hjem igen, der vil det være en stor hjælp for ham at du tager noget kattegrus fra hans bakke og spreder ud langs skellet på din grund. Katte har en fantastisk lugtesans, og det vil hjælpe ham til at finde hjem.

  Hvis du lige er flyttet, så prøv at lede omkring din gamle bopæl (hvis den er inden for 10 km radius) Katte er meget stedfaste dyr og har en tendens til at søge hjem.

  Og når du har gjort alt det - så må du ud og lede langs vejene. Det er den hårdeste del, for det er muligt du finder din øjesten i vejkanten, men så ved du i det mindste hvad der er sket.


  .
  Comments 2 Comments
  1. Sus24's Avatar
   Sus24 -
   Hej.
   nu har min kat været væk i 3 uger i dag.
   jeg har gjort alt hvad der er muligt at gøre, kørt rundt dag og nat kaldt og rystet med godbidder.
   Hvad kan jeg ellers gøre?

   Jeg har ladet vindue stå åben, hvis hun skulle komme hjem om aften når jeg ikke er hjemme eller om natten når jeg sover.
   Nu kommer naboernes katte og spiser min kats mad om natten 😳

   Hvor langt skal jeg gå rundt i mit boligområde og kalde?

   vh
   Susan
  1. Frida's Avatar
   Frida -
   Har du fundet din kat? Ellers kan du efterlyse den på diverse facebook sider der findes sider med fremlysninger af forsvundne dyr eller køb, salg og byt sider i dit område, kontakte dyreværn/dyreinternater i nærheden, dyrlæger, sætte sedler op i butikker m.m.