• Enneagramtest - find din type

  Læs følgende 6 udsagn - der er 3 i hver gruppe.... læs dem rigtig grundigt og vælg så de 2 du HELT PERSONLIGT synes passer bedst på dig...

  For nogen vil det være svært at vælge - men følg hjertet - du skal vælge de 2 udsagn der kommer tættest på den du føler du er. På den måde bliver testen mest korrekt.

  Når du har læst - så tag det af udsagnene fra hver af de 2 grupper og husk bogstav/tal-kombinationen der passer bedst på dig

  __________________________________________________ ___

  Gruppe 1

  A
  Jeg opsøger ikke nødvendigvis konfrontationer, men jeg lader heller ikke folk dominere mig. Jeg ønsker at opnå noget og have indflydelse. Som regel får jeg, hvad jeg ønsker. Jeg er overvejende assertiv og uafhængig. Jeg bryder mig ikke om at være passiv.

  B
  Jeg er en relativt stille type og holder af at være mig selv. Jeg vækker sjældent den store opmærksomhed og føler mig ikke godt tilpas ved at skulle lede eller konkurrere med andre. Mange vil nok sige om mig, at jeg er en drømmende type - og at jeg har en stor forestillingsevne.

  C
  Jeg er tilbøjelig til at være meget ansvarlig og engageret. Jeg har det ikke godt, hvis jeg ikke kan overholde mine aftaler og gør så vidt muligt - indenfor rimelighedens rammer - hvad der forventes af mig og hvad jeg forpligter mig til.

  __________________________________________________ ______________

  Gruppe 2

  1
  Jeg er et menneske, der som regel har en optimistisk tro på, at tingene falder ud til den gode side. Jeg er som regel entusiastisk og har aldrig problemer med at finde noget, at bruge tiden på. Jeg kan lide at være omgivet af andre mennesker og hjælpe andre til at blive glade. Det er ikke altid jeg er i godt humør, men jeg skilter ikke ligefrem med det - og mit optimistiske livssyn har ofte betydet, at jeg ikke hænger fast i mine problemer.

  2
  Jeg er et menneske med stærke og synlige følelser, som jeg nemt udtrykker. De fleste kan se, mærke eller høre, hvordan jeg har det. Jeg vil gerne vide, hvor jeg har andre mennesker - hvad de mener og tænker. Er jeg vred over noget, foretrækker jeg at vise det og at folk reagerer på det. Jeg hader af blive kontrolleret af andre og bryder mig ikke om at få at vide, hvad jeg skal gøre. Foretrækker at beslutte på egne vegne.

  3
  Jeg er selvkontrollerende og logisk - og føler mig ikke helt godt tilpas med stærkt følelsesladede mennesker og situationer. Jeg er effektiv - måske ligefrem perfektionistisk - og foretrækker ofte at arbejde på egen hånd og gøre tingene rigtigt. Jeg bestræber mig på ikke at være følelsesladet. Nogle mener, at jeg er kold og ufølsom - fordi jeg undgår at lade mine følelser distrahere mig og fjerne mit fokus fra det, der er vigtigt for mig. Jeg viser derfor sjældent mine følelser for andre.

  HUSK - vælg det du føler passer bedst til dig - det er ok hvis du er nødt til at gå tilbage og ændre det.


  Når du føler dig rimelig sikker på dit valg - så kan du læse hvad bogstav / tal kombinationen betyder HER