En mis har brug for hjælp!

For noget tid siden opdagede jeg at vores nabo’s kat (ville ikke kalde ham deres da de ikke gør noget for ham mere) var tynd som et siv! (og det er han stadig…har lige lokket ham ind i huset med noget mad, som han nu har guffet i sig)
Han er hel-bror til de 3 “mislinger” vi har hos os og han er som sagt mega tynd, fertil og i en meget sørgelig tilstand. Med råd fra Britta (kamikaze) vil jeg med denne tråd indsamle penge til at få ham ordnet med alt hva det indebærer. Plus at finde et nyt hjem til ham, hvis alt viser sig at være iorden.
Britta har været så sød og ville lægge konto til indsamlingen, så det er hende pengene skal sendes til. Det er ligemeget hvor lille eller stort beløbet er, alt modtages med kyshånd, da denne dejlige dreng (som hedder Bumle) fortjener en chance for et godt katteliv hos nogen som vil have ham og passe godt på ham.
Tusind tak for jeres hjælp på forhånd.
Billeder kommer senere.

Han er tynd fordi han er fertil og han får ikke nok eller ordenlig mad.

Stakkels kat.

Jeg har stor sympati for, at du vil hjælpe ham, men man kan vel ikke bare tage andres kat ?
Har du talt med “ejerne” om dit projekt?

Bare rolig jeg skal nok snakke med dem om det, men han er ikke mærket på nogen måde og jeg har en ret god fornemmelse om at de vil være omtrent lige så ligeglad med ham som de var med hans mor.

Det bedste er du får deres accept. Lige nu står jeg i to sager hvor dyrene er ejet. Den ene er hende fra skoven (se dagens gode gerning) og hendes søster. Begge missepiger der efter min mening ikke bør have flere mislinger og jeg har (får) ejers accept. Lige nu kun mundtlig men inden de bliver kørt på klinikken forelægger hans accept også skriftelig og som jeg vider klinikkens personale. En anden er så ny som idag…men ejer vil gerne af med katten…blot ville han ikke være med til den blev kørt ud på tingskoven for så mente han, han fik en regning. Så jeg arbejder på en anden løsning. Det vigtigste er du får dem fortalt mis skal neutraliseres.
Jeg må tilstå jeg ikke kan huske vi har talt om det, men det skal nok passe…jeg har blot så mange jern i ilden, min huskehjerne ikke kan følge med

Jeg vil såmænd gerne begynde donationen ved at sætte 200 kr ind fra min egen konto til hittekattekontoen. Den stakkels kat fortjener at blive hjulpet. Men igen…få en underskrift på du må gøre det

Nu hiver jeg lige den her frem igen, da vores nabo skal flytte og vil gerne give os sine katte. Han kan af en eller anden årsag ikke tage dem med sig. Nu er der så osse 4 andre katte der har brug for hjælp, ud over Bumle. Jeg skal bare have min far til at lave en aftale om hvornår jeg kan hente kattene.

Du skal være klar over at de kan fejle et eller andet de kan smitte dine katte med -. så testes for livstruende sygdomme er noget af det første der skal gøres. Ret bekosteligt når der er flere katte

Jeg ved det…de vil blive isoleret fra de andre katte indtil vi kan få dem testet og så skal en del af dem yderligere socialiseres.

Det er blandt andet derfor jeg søger hjælp herinde.

Hvad er det helt konkret du søger hjælp til? :slight_smile:

Div tests + neutralisation + øremærke + vacciner - det koster jo en mindre formue, som jeg ser det.

Hvad skal der ske med kattene bagefter - beholder du dem eller vil du finde nyt hjem til dem, ude- eller indekatte?

Hvis kattene ikke er socialiserede og udgifterne taget i betragtning - var det så ikke en sag for kommunen?

[QUOTE=Sim-Sim;1234807]Hvad er det helt konkret du søger hjælp til? :slight_smile:

Div tests + neutralisation + øremærke + vacciner - det koster jo en mindre formue, som jeg ser det.

Hvad skal der ske med kattene bagefter - beholder du dem eller vil du finde nyt hjem til dem, ude- eller indekatte?

Hvis kattene ikke er socialiserede og udgifterne taget i betragtning - var det så ikke en sag for kommunen?[/QUOTE]

Det er fiv og fevl testene og neutralisering jeg søger hjælp til, det behøver ikke være det fulde beløb, bare lidt til at tage toppen. Jeg tror det andet kan vi godt klare selv.
Vi finder et nyt hjem til dem, da vi ikke kan beholde dem selv. Jeg har været i kontakt med nogle af dem over de sidste måneder og mad er det der giver mig bedst adgang til dem.
Næstved kommune vil ikke tage sig af den slags eller have noget med det og gøre. (har tjekket)
Jeg så helst at de blev indekattte, evt med begrænset udegang eller om de er nødt til at være inde-og udekatte. Det må jeg vurdere når jeg har arbejdet med dem i noget tid.

[QUOTE=Bidt_af en gal kat;1234808]Det er fiv og fevl testene og neutralisering jeg søger hjælp til, det behøver ikke være det fulde beløb, bare lidt til at tage toppen. Jeg tror det andet kan vi godt klare selv.
Vi finder et nyt hjem til dem, da vi ikke kan beholde dem selv. Jeg har været i kontakt med nogle af dem over de sidste måneder og mad er det der giver mig bedst adgang til dem.
Næstved kommune vil ikke tage sig af den slags eller have noget med det og gøre. (har tjekket)
Jeg så helst at de blev indekattte, evt med begrænset udegang eller om de er nødt til at være inde-og udekatte. Det må jeg vurdere når jeg har arbejdet med dem i noget tid.[/QUOTE]

Måske er det mere overskueligt, hvis du opstiller et regnskab for de udgifter, du søger hjælp til - omend jeg desværre må sige, at det virker uoverkommeligt. :S

Kan kattene ikke komme under KV’s genudsætningsprojekt?

[QUOTE=Sim-Sim;1234809]Måske er det mere overskueligt, hvis du opstiller et regnskab for de udgifter, du søger hjælp til - omend jeg desværre må sige, at det virker uoverskueligt. :S

Kan kattene ikke komme under KV’s genudsætningsprojekt?[/QUOTE]

Jeg ved ikke…Det er værd at tænke over.

Næstved Kommune har ikke samarbejdsaftale med KV :frowning:

Hvilket ville være en fordel for dem og kattene