Kom til kattemesse i Givskud :)


#1

Kom til kattemesse i Givskud Hallen - et samarbejde mellem Min Ven katten i Hobro og JYRAKs studiekreds Syd. Der er ikke ubegrænset plads, så meld endelig til i vildskab :slight_smile:

https://www.facebook.com/groups/149709759168099/?fref=gs&dti=355346211184408&hc_location=group


#2

Æv nu Malmø er tvivlsom(så tager næste svenske isteddy) kunne jeg komme med’ men har ikke rigtig noget at tage med :thinking: er der pensionist klasse for huskatte og har de egen klasse eller?


#3

Har meldt katte til, glæder mig, sjovt og anderledes dommer koncept og så ja så er hobbyudstillinger sjove og vil være en god udstillingstræning for Joy som på tidspunkt er 5 mdr.


#4

Jeg er på KOR Special i Karben. Steens kone fortæller mig, at Steen kommer med Diva (Y)


#5

Hvis ellers @Susanne_W, @galath og @Lykke stiller med en pølsevogn og sælger griller udenfor, lover jeg at starte Betsy og støjforurene hele Givskud


#6

Vivian, det er en hobbyudstilling, så du kan komme med dem alle sammen, hvis det skulle være :wink: Der er ikke gammelmisse-klasser, vi skelner kun imellem voksen, fertil hun og han, voksen, kastrat hun og han, ungdyr og killinger :slight_smile:
Venligst
Dorthe


#7

Se DET var da en forrygende ide! Jeg tænker fødevaretilsynet vil have en anden opfattelse af situationen, men som udgangspunkt synes jeg det er en fantastisk ide :slight_smile:
VH
Susanne


#8

Man kan leje pølsevogne til selskaber - hvorfor ikke til katteudstillinger? måske en ide tl FÆNGSLET? :stuck_out_tongue:


#9

WAY ahead of you, pølsevogn til FÆNGSLET længe kørt i stilling :wink: Pandekagebil ligeså :wink:
VH
Susanne


#10

Ville så gerne have været med, men min mor insisterer på at det er den weekend hun har fødselsdag … :slight_smile:

Og typisk der skal være pølsevogn og pandekagevogn til Horsens udstillingen, når jeg ikke kan komme!


#11

Så er det ved at være tiden at få meldt til, hvis ikke man har en god undskyldning for at lade være :slem: (Pia B er lovligt undskyldt denne ene gang). Linda har skrabet lidt præmier sammen i dagens anledning, og der er lagt op til en hyggelig dag - kom og vær med til en god dag med uforpligtende bedømmelser og god stemning og ene rare kattefolk :slight_smile:
VH
Susanne


#12

Det er ikke så langt fra mig, så nu har jeg chancen for at se jer skønne kattegale med katte. Så jeg håber det lykkes. :danse:


#13

Kom forbi DSO standen, så kan du gramse på Blua :wink:


#14

:love: ih jeg skal gramse. :blush:


#15

Jeg skal med Camilla, Marie, Jan, Helene og Eva på tur til Tyskland, så jeg springer over denne gang. Hav en rigtig dejlig dag :smiley:


#16

Nå ja der er jo også andre der skal arbejde, øv øv


#17

Arbejde er en seriøs konkurrent til ens fritidsinteresser. Jeg tænker vi skal overveje noget embargo i weekenderne? :slem:
VH
Susanne


#18

Eller bare en simpel lockout :wink:


#19

Nu er det snart nu - pelsbamserne glæder sig :slight_smile: