Dagens menu -marts 2024

Fredag den 23

I byen og vi tog pizza med ude fra

Lørdag kartofler sovs salat gulerødder og lamme koteletter Rester af steg røg i fryser til Biksemad

Søndag? Vi gik noget med kartofler

Mandag rester af karry gryden og løse ris og sandwich med tun og æg og salat

Tirsdag ribbensteg med kartofler og rødkål og sovs og salat og burger boller så det også kunne laves som ribben steg sandwich

Onsdag
Faldt og en okse filet på dato 3 kilo til 50 kr kiloet,
Den blev til bøf /Steak til aften
Med brasede kartofler og salat og hasselbagt selleri

Der blev to stege og 2 poser med bøf til fryseren

Torsdag Biksemad med steg rester og en rest pose pølser fra fryseren med rødbeder og spejl æg

Fredag hjemme lavet stjerne skud købt muslings skaller
I dag røgte stegt tørsaltet bacon
Blev stegt som steg

Kartofler sovs hasselbagt selleri og rødbeder

2 Synes om

I dag…
En dåse tun vendt med græsk yoghurt, salt, peber og dild, lagt på en bind at salat og med lidt laks på toppen…

Efter det havde vi planer om at få bålkartofler (kartofler kogt/bagt i bouillon, med løg, gulerødder og hvad man ellers har. Min kom dog bare på vores grill) og så portebello med ost, samt gode pølser (flankesteaken kom aldrig på)
Men vi har rester nok til i morgen…

Og nu en lille kage

4 Synes om

Både fredag, lørdag og søndag har jeg reelt fået restaurantmad - og fredag var jeg endda så heldig, at andre betalte :wink:

Men min tur til Sandefjord var ikke billig og når jeg endda ikke forventer, at Jools kommer hjem med killinger i maven, så skal der spares på madbudgettet den næste tid :slight_smile:

Mandag skal jeg have hjemmelavet seafoodsuppe
Tirsdag står den på svamperisotto med ekstra portobellosvampe
Onsdag skal jeg have fiskeburger med kartofler, smørsovs og remoulade
Torsdag skal jeg have koldt kyllingelår med grøn salat
Fredag skal jeg have dådyrburgerbøf (altså uden bolle :wink: ) med brasekartofler og bearnaisesovs

4 Synes om

Er en burgerbøf taget ud af burgerkontekst ikke dybest set bare en… bøf…? :thinking: :sunglasses:

2 Synes om

Det kan man måske sige, meeeeen så kan man ikke se af ordet, om den er lavet af hakket kød eller fast kød og det kan jo gøre en forskel :sunglasses: :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Synes om

Jamen hedder det ikke bare en hakkebøf :huh: Det kalder jeg det i hvert fald, når det er en bøf af hakkekød :grin:

2 Synes om

Man kan vist nærmest kalde tingene det, der passer én, men lige i dette tilfælde har producenten solgt dem som dådyrburgere :wink:

3 Synes om

Vores uge ser sådan ud:
I dag: Rest af kyllingelasagne med salat og brød.
Tirsdag: Skinkestang med salat.
Onsdag: Frikadeller med rugbrød til.
Torsdag: Karbonader med stuvet grønt.
Fredag: Tomatrisotto m/sorte bønner.
Lørdag: Pastasalat med skinke.
Søndag: Suppe med kød og melboller. (Jeg gider det ikke, men det er på lager)

4 Synes om

Helt enig i din holdning til suppe med kød- og melboller :wink: Men hvis det er på lager, er det billig mad og det forhold er også vigtigt :slight_smile:

3 Synes om

Lammeculotte med stegte champignoner, ovnbagte rodfrugter og rødvinssauce.
Rødvinssaucen er hjemmebragt, og håber den smager bedre end den lugter. :crossed_fingers:

4 Synes om

Vi har fået dampede laksefiletter med stegt spidskål, frisk pasta og tomat/avocado salat :yum:

4 Synes om

I aftes skinke schnitzel dato vare
Tilberedes som wienerschnitzel
Har ikke ærtet til da det blev glemt og indkøbt

Nemt og lave og så blev det færdig i ovnen

3 Synes om

En stykke røget bacon stegt som flæskesteg
Kartofler og gulerødder
Hasselbagt selleri
Sovs og rødbeder

3 Synes om

Bliver det ikke meget salt…? :thinking:

2 Synes om

Nej det gør det ikke
Jo ikke mere end og stege skiverne på panden
Synes faktisk mindre når det bliver stegt som steg

1 Synes om

Koteletter i hjemmelavet marinade, som jeg bagefter har lavet til en sovs (altså marinaden)

Og så fritter i airfryer og så hældt ned i sovsen :smiley:

Koteletterne blev stegt med olie på en pande :slight_smile:

4 Synes om

Så er planerne for den kommende uge lagt :slight_smile:

Søndag skal jeg have pitabrød med pulled krondyr og karamelliserede skalotteløg
Mandag skal jeg have grønsagsbiksemad med en rest medister
Tirsdag skal jeg have kyllinge-/grøntsagssuppe
Onsdag skal jeg have hjemmelavet pizza med skinke, ost og champignoner
Torsdag skal jeg have kyllingelevergryde
Fredag snupper jeg et par kolde pirogger med til at spise i bilen, når jeg kører til Vejle

3 Synes om

I går blev det bare stegt medister til rugbrød
Med rødkål og asier og hjemme syltede agurker
Og det sidste kold bacon steg

I dag rester af kogt hamburgerryg fra tirsdag med farin på og lidt kryddet kylling filet
Kartofler og sovs
Samt salat til

1 Synes om

“Far” laver sovsen og hvad vi ellers spiser, i denne tid, fordi “mor” ligger på langs. Så det skal helst være lidt nemt.

I dag blev det kartoffel røsti og soja schnitzler.

Og i dag har jeg vist fundet den rigtige tråd at skrive i :rofl:.

6 Synes om

Det er den rigtige tråd :wink:

Syndes nu det lyder til det går rimeligt med og lave mad for “far”

Her stod menuen på Flæskesteg med hjemmelavet agurk salat
Kartofler og sovs
Rødkål og franske Kartofler

Delte Flæskesteg så der var ikke overskud af Flæskesteg til frokost
Da der er så meget pålæg i køleskabet og då vil noget bare blevet smidt ud
Men så står den en af de næste dage igen på Flæskesteg
Har brug for noget nemt mad lige i tiden

2 Synes om